Fall in Tucson

Hei søte!

Takk til idapida som gjesteblogget for meg<3 Hadde rett og slett ikke tid, skjedde noe hver dag denne helgen. På søndagen dro vi opp på et fjell og fikk se skikkelig høst! Endelig noen trær med blader, som falt så flott av. Var utrolig fint, og selvom jeg hjemme hadde ikke brydd meg, så er det faktisk utrolig fint med høst når du sitter her i Arizona, midt i ørkenen og ikke har noe tegn på høst utenom at det faktisk er mennesklig å gå ute for tiden. Tok selvfølgelig en del bilder, så tenkte å dele noen med dere! Blogger senere om resten av turen.

 

-Hva synes du om bildene?

 

-Jannicke

2 kommentarer

Kari

22.10.2013 kl.19:43

Kjempefine! Har lest bloggen din lenge før du reiste, har bare aldri kommentert (tror jeg). Elsker hvertfall bloggen din! Skal selv på utveksling i 2vgs så det er utrolig gøy å lese bloggen din!

22.10.2013 kl.20:03

Fantastisk flotte bilder Jannicke, her er det regn og til dels tåke det ser det ikke ut til å være der du er så kos deg i finværet.Klem

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits