Roadtrip to Globe!

Hei søte!

Vet jeg "lovet" dere at jeg skulle svare på spørsmålsrunden i dag (søndag). Men så dro vi til Globe aka en liten by i ingenmansland, siden vertsmor måtte besøke noen utvekslingsstudenter hun er områdsrepresentant for. Vi tok den lange veien til, så vi fikk se masse forskjellig. Noe som var ganske koslig. Derfor har jeg ikke fått tid til å svare på spørsmålsrunden enda, men pga tidsforskjellen er det fortsatt søndag her, så kanskje jeg rekker å svare på den i løpet av kvelden!

Så, idag satt vi oss i bilen og kom hjem etter en del timer. Kjenner det har blitt mye sitting i dag, men jaja. Er vel egentlig ikke så mye interessant å fortelle dere, annet enn at jeg kan vise dere litt bilder fra turen. Skal ikke være klein å si "bilder viser mer enn tusen ord" for kan ikke si at du kan "lese" så mye ut av disse bildene, haha

Dette skjer når man ikke oppfører seg, upsi

 

Mens vi kjørte så jeg putslig en stor edderkopp. Kødder ikke engang, den var stor! Og like etter så jeg en til, så vi stoppet, Masa løp ut av bilen og begynte å ta bilder, haha. Så om du er redd for edderkopper, IKKE SE. 

 ...

 

 

Det var en gangske koslig tur, selvom det tok en evighet. Hadde ikke så mye annet produktivt å gjøre, så hvorfor ikke? 

Må også si tuen takk for alle søte kommentarer på forje innlegg, varmer veldig<3

 

-Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

 

-Jannicke

2 kommentarer

Chris

14.10.2013 kl.19:03

åååååå fy fader for en edderkopp!!!!!!!!!!!! Den var helt sykt svær!! Uff, hadde ikke tatt bilde av den for å si det sånn. Var den giftig???
Chris: heldigvis ikke! Dette var en av de ugiftige edderkoppene som er vanlig i Arizona,.

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits