Svar på spørsmålsrunden!

Hei søte!
Vet jeg sa at jeg skulle lage en videoblogg med svarene, men siden jeg er litt slapp, så orker jeg ikke. Lenge leve latskapen! Men tenkte å ta den vanlige utvekslingsutfordringen på video, eller lage en video mens jeg er der borte, som nå er kun 2 uker til. (!!!!!!) 
Skal jo først til NYC, og fant ut i går at i år har de lagt på en dag til i NY, så nå er du der ikke bare 2 hele dager, men 3hele dager!

Hva tenker du om det å være hjemmefra så lenge? 

 Godt spørsmål egentlig. Hva tenker jeg om det? Helt ærlig så tenker jeg ikke så mye over det enda. Prøver å fokusere på det positive, og hvor gøy det kommer til å bli. Men tar meg selv flere ganger i å tenke at "dette kommer jeg ikke til å gjøre på et år" "sånne klemmer fra mamma kommer jeg ikke til å få på et år" og litt sånn. Men det skal nok gå greit. 

Gleder du deg mer enn du gruer deg?

 JA!! Haha, jeg gleder meg kjempemye. Hvertfall nå som jeg også har fått familie. Det første både pappa, ingebjørg (kona til pappa) og mamma sa når de så vertsmor var at "oii, hun så jo kjempehyggelig ut" så jeg har en god følelse på det hele. Og når du vet både skole, sted og at familien virker helt super kan man ikke annet enn å glede seg. Men selvfølgelig gruer jeg meg litt, får litt "kalde føtter" noenganger. Men if the dream dosnt scary you, you dont dream big enough, right?

Hva er favorittmiddagen din?

Taco og kyllingsalat, nam!

 

Har du tenkt å hooke med en amerikaner? (Eller flere hehehe)

Haha, nei si det. 

 

Hvis det er en annen Scotsdale-babe enn deg der, hvordan har du tenkt å danke ut konkurrenten?

 Jeg får vel bare slå på nordmannsjarmen, å håpe det funker. hehehe

 

Tror du egentlig at du er klar for mer enn en uke i Hawaii med meg aka Gøril? (For hallo, jeg får vilja mi til slutt)

 Haha, skal bli mentalt forbredt før den tid! Håper virkelig jeg får dratt, og at vi får dra sammen!!

 

Skal du ta lappen?

Jaa, det skal jeg. Er veldig klar får å få tatt lappen så fort som mulig slik at jeg slepper å måtte ta alt når jeg kommer tilbake igjen til Norge. Så planen er å vente til jeg er 18, for da er både den "ta lappen" prossesen enklere og kortere og da får jeg et fullverdig kjørebevis. For man kan kun bytte ut dette kortet man får når man er 18, med det norske kjørebeviset. Vet at det er folk som har fått den man får når man er 16, og gjort det om når de har kommet hjem. Men for å være på den sikkre siden tar jeg den når jeg er 18! 

Kommer du til å kjøre til JB's crib å stalke han?

 Om jeg får muligheten, ofc! Helo, er ikke det en selvfølge?

 

 

Er du excited for roadtripen vår eller what?!?! :D :D :D

jaaa, gørill og janni på tuuur :D :D :D

 

 

Har du noko små ting du håper du får hos vfammen din?

 Nå har jeg fått familie alt, men før jeg fikk familie håpet jeg på at jeg fikk eget rom, en snill familie og en sunn enn. And guess what, fikk alt! :D

 

Nar skal du til ambasaden? 

Jeg skulle egentlig i dag, den 18. På gruppetime med explorius. Meen siden jeg ikke har I-20 enda, må jeg vente til jeg får den. Deretter søke visum, og så få skaffet meg en hastetime. 

 

Har du fått avreise datoen din?  

Jeg har fått vite at jeg har avreise 1.August, men det kommer ann på når jeg får visumet mitt. 

 

Hva tror du du blir å savne mest bortsett fra venner og familie? Og hva tror du blir deilig å komme bort fra? :D 

Jeg vil nok savne dyra mine, senga mi, NORSKTVANN, haha

Det blir nok deilig å komme bort fra de folka som tror de er alt, og kan bestemme over alle her i Lier ;) Komme seg litt bort, å starte på nytt blir deilig!
  

Hvordan tror du matvanene dine vil endre seg? 

De vil vel bli både sunnere og usunnere, haha. Altså my hostparents er vegetarianere, men hostsiss er ikke det. Så tror jeg kanskje ender opp med å spise mer sånn vegetariansk mat, samtidig som jeg også kommer til å spise en del junkfood som jeg bare MÅ smake på, haha. Har f.eks. aldri smakt donuts før, og det er jo noe jeg må smake mens jeg er der. Altså vil mine matvaner bli både sunnere og usunnere, hehe.

 

Hvilken sport vil du være med på og hvilken vil du IKKE - og hvorfor?

 Vil være med på det beste egentlig, det eneste jeg helst ikke vil er sånn cross country, for jeg haaater å løpe, hvertfall når folk skal se på meg og jeg løper mot folk. Å jeg er verdens dårligste på å løpe fort, så tror nok ikke det blir det jeg melder meg på for å si det sånn. 

Hva gleder du deg mest til?

Å møte familien, se stedet og få meg venner!

 

Skal du være russ når du kommer tilbake? 

hell yeah!

 

i så fall hvordan betaler du det? 

Godt spørsmål, får vel dyrke et pengetre ellerno.

 

anbefaler du Explorer så langt? 

Ja, har ikke noe i mot dem, annet en at man må ofte vente flere dager på svar på mail. Men dette kommer jo også veldig ann på kontaktpersonen din som du får i explorius da. Men Into var raskere på å svare, men anbefaler explorius forde om!

 

siden du valgte Select high School, vet du hvor du skal bo? 

Ja, det vet jeg! Jeg valgte Scottsdale, men før jeg fikk familie visste jeg ikke hvor i Scottsdale jeg skulle bo, bare at jeg skulle bo i Scottsdale. 

 

 

hvor mye koster det å dra til hawaii?

 Det kommer ann på hvem du reiser med og hvor du bor. Jo lengere unna Hawaii du bor, jo dyrere er det. Tror prisen sånn ca blir 10 000 med flybiletter om du drar med belousa. 

 

Når drar du til USA? 

 Rundt 1 august!

 

skal du på forbredelseskurs? 

Ja, eller er en soft landing camp da, i NYC!

 

Hva syntes du om reglene til Explorius? 

De er vel som alle andres egentlig. Kommer mest ann på underorganisasjonen, de som kan ha strengere regler enn andre, mens alle organisasjoner her hjemme i norge har ca like regler, og du må uansett følge underorganisasjonens regler også, så.. haha. Men de er vel helt greie.

 

 

Håper du får et fantastisk opphold i USA :-D 

Tusen takk! :-D

 

 

Hva fikk du i engelsk? 

5, woho! Men jeg er sånn som ligger mellom 4-5. Både på ungdomsskolen og 1.året på vgs nå, fikk jeg 4 til jul, men 5 til sommern.

 

Hvilke spørsmål fikk du på intervjuet med explorius? 

Fikk en del om meg selv, motivasjon, hvordan jeg vil håndtere forskjellige situasjoner. Husker faktisk ikke, siden jeg var på to intervjuer. Men om du blar litt tilbake i arkivet kan det hende jeg skrev et innlegg om det etter at jeg var på intervjuet!

  

hva skjer med de karakterene du får i usa når du kommer tilbake og skal søkt på universitet? 

Det skjer vel ikke så mye med dem. Fag jeg blir ferdig med i usa, som da er fysikk og spansk, vil stå som godkjent i utlandet, og jeg får dermed ingen karakter på vitnemålet mitt for disse fagene, MEN jeg får fortsatt at jeg har tatt disse. 

 

 

Det var vel alle spørsålene, håper jeg fikk svart dere godt nok, og om det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Svarer gjerne! :-)

 

-Jannicke

6 kommentarer

Sophie

18.07.2013 kl.12:32

bra svart c:

Sofie

18.07.2013 kl.12:35

Elsker bloggen din, bra svart. Fast leser!
Sophie: Takk! :)
Sofie: aww, takk! Koslig med faste lesere :-)

Maren R-R

20.07.2013 kl.21:27

Du er vel like høyt i himmelen som det jeg er! Håper du får et herlig år :)
Maren R: hehe ja, takk, du og! :-)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits