Startet på den nye søknaden + update

 

Hei søte!

 

Da tenkte jeg å komme med en liten oppdatering. Som dere har fått med dere har jeg byttet over til Explorius og er nå offesielt med i deres Select High School program, jippi! Så nå holder jeg på med den forhatte søknaden igjen. Det burde være nok å bare fylle den ut engang, men i mitt tilfelle må jeg fylle den ut, igjen. Sånn går det når man bytter organisasjon før man drar, haha. Heldigvis kan jeg bruke legearkene og lærervurderingen jeg fikk fylt ut fra den forje søknaden, så da slepper jeg alt det stresset. I tillegg så bruker jeg det gamle brevet til vertsfamilien, med litt endringer. Men i denne søknaden vil de helst ha brevet skrevet for hånd, fordi det er mer koselig (det er jo det) MEN mitt brev, som er typ 1 side på pcn ble 2 og en halv side når det er skrevet for hånd! Fuck liksom, og jeg har tilogmed kuttet ut mye...

Siden sist har jeg også tatt SLEP testen, på nytt.. haha, utrolig teit at jeg måtte ta den på nytt, men når jeg ikke har svararket så har jo ikke de noe som helst "bevis" på at jeg har tatt den heller så det er vel egentlig forståelig, men litt kjipt for meg. Heldigvis fikk jeg den tilsendt i posten på fredag, så tok den da og forhåpentligvis ligger den i Explorius postkasse innen Mandag. Det hastet vist veldig med å få den skrev de. 

Anet enn dette har jeg ikke så mye mer å komme med, annet en at jeg har tenkt på skolevalg. Har bestemt meg sånn nesten for å søke meg til Arizona, Scotsdale. Noen som har noe å si om det stedet, eller Arizona generelt? både positivt og negativt!

 

Utifra bildene ser det ganske tørt ut der, men det er jo så fint der! Elsker at det er kaktuser og noe helt annet en Norge. Selvom jeg elsker Norge og den vakre naturen her, men er jo gøy å oppleve noe helt annet for et år også!

 

-Vet du noe om Arizona? vil gjerne vite! 

 

-Jannicke

9 kommentarer

Vilde Hansen

28.04.2013 kl.09:19

Elsker headern din :)

Marie

29.04.2013 kl.09:21

Jeg har to kompiser som bor i Arizona, og de elsker det. Godt og varmt, og masse å gjøre for ungdom! :)
Marie: å så bra! For satse på at Arizona er et bra valg :D
Vilde Hansen: takk! :)
Arizona høres kjempebra ut! :D
Marianne: Håper det hvertfall! Synes det virker kjempebra, veldig anderledes fra Norge også! :D

<3 Ida

30.04.2013 kl.17:43

Det så jo utrolig fint ut der!! :) Det kommer sikkert til å bli veldig bra!!

usfrida

19.05.2013 kl.19:39

Hun her bor der nå!! :-) http://heidiiusa.blogg.no
usfrida: åja takk :)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits