Beste dagen på lenge!

Hei søte!

 

Nå tror sikkert halvparten av dere at det har skjedd noe sykt bra med USA turen, kanskje har jeg havnet på en villa i California, eller kanskje jeg har fått verdens beste vertsfamilie som i tillegg er i familie med en superkjendis? haha neida har ikke skjedd noe sånt hvertfall!

MEN folkens, jeg har vært på JUSTIN BIEBERKONSERT! Fyfaen ass, beste dagen på lenge! Hadde Golden Cirkel så var jo ganske nærme, sto nesten helt ved gjerdet. Til fremtidige folk som skal på konsert, Hvis du har Golden er det egentlig ikke noe vits i å skulle stå helt fremmers, du ser faktisk bedre om du står litt lengere bak i Golden feltet. Jeg sto helt foran, det var varmt, klamt, dårlig luft og et par vannglass som gikk rundt på omgang. (ja, jeg drakk av samme glass som alle andre, man måtte jo ta det man fikk) Det endte med at jeg midt under "Be alright" holdt på å svime av, og måtte få  vaktene til å bære meg ut. Heldigvis gikk alt bra, for justin sang jo for meg og alle andre som svimte av, haha om that everythings gone be alright! 

 

Bildene har jeg lånt av vennina mi, siden jeg ikke fikk så bra bilder! Og filmet mest egentlig, hehe filmer som aldri vil bli vist offentlig for å si det sånn. Er ikke like fint med meg som sanger i bakgrunn!

 

Hvertfall, konserten var dritbra, men man så jo egentlig at han var litt sliten stakkar, og hans "hade" gikk veldig fort, men jeg er bare glad jeg faktisk har sett han med mine egne øyne! Hele uka har jeg hatt bare justins sanger på hjernen, og det er ikke alltid like praktisk når jeg hadde spansktentamen 2 dager før konserten og engelsktentamen dagen etter. Hadde også mattetentamen i dag så kan vel trygt si at vi var ikke en av skolene som gjorde om på noen tentamner på grunn av justin nei...

 

-Var du på Justin Bieber konserten?

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits